Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook-grupa

Fotografije i vulgarnosti na račun tinejdžerica iz Županje

Facebook
Reuters/PIXSELL
13.05.2013.
u 18:23

Dodatno zabrinjava činjenica da ova besramna grupa ima više od 400 lajkova, ali i da je naišla na plodno tlo. Naime, u međuvremenu je otvoren i konkurentski profil također na Facebooku sa sličnom tematikom.

ŽUPANJA – Poslije raznih slučajeva zloporabe društvenih mreža i interneta uopće, proteklih dana sličan skandal potresa Županju. Naime, nakon pritužbe majke 13-godišnje djevojčice iz Županje javnost je putem gradskog portala zupanjac.net doznala za Facebook-grupu koja nosi naziv K….Županjske.

– Sinoć, nešto prije 22 sata, moja kći koja je svojoj sobi "surfala" na laptopu, glasno je povikala da brzo dođem i nešto vidim na Facebooku. Isprva nisam ništa pomislila jer je to znala često raditi ako naiđe na nešto interesantno što bi nas obje moglo interesirati, a onda sam zastala jer na monitoru sam prepoznala sliku naše malodobne susjede i kćerkine kolegice. Šok je bio užasan kada sam pročitala naslov "K…Županjske – rekla je ova uznemirena majka. Kaže da je poslije tog saznanja bila šokirana i zatečena te da je prvo napala kćer i izvikala se na nju. Kasnije, kada se malo smirila, povele su ozbiljan razgovor i doznala je kako ta Facebook-grupa već neko vrijeme postoji na internetu.

– Zabranila sam kćeri da ga posjećuje jer toliko bljuvotina i odurnosti može doći samo od bolesnog uma. Ne znam kako ta mladež može biti tako izopačena i zabavljati se na takav način. Pa te djevojke čije su slike tamo postavljene mogu biti obilježene za cijeli život. Zaista ne znam kakvu bih kaznu toj osobi dala, ali da je slučajno sliku moje kćeri postavio, našla bih ga i u paklu – rekla je ova Županjka. U samoj Facebook-grupi K…Županjske nalazi se mnoštvo fotografija tinejdžerica iz Županje i okolice koje su zbog posjetitelja ove grupe izvrgnute vulgarnim komentarima i uvredama.

Dodatno zabrinjava činjenica da ova besramna grupa ima više 400 lajkova, ali i da je naišla na plodno tlo. Naime, u međuvremenu je otvoren i konkurentski profil također na Facebooku sa sličnom tematikom. On nosi naziv 'Najveće k… u Županji' i za sada ima „samo“ 75 lajkova. U objašnjenju grupe navodi se obrazloženje “Povećajmo zajedno popularnost već poznatim k…. i k…. jer one same očito ne mogu dosegnuti nivo popularnosti koji žele“. Međutim, iz PU kažu da do sada nisu još zaprimili nikakvu prijavu, ali i da će sigurno provjeriti ovaj slučaj. Tijekom dana, vjerojatno poslije pisanja medija, više nije bio moguć ulazak u grupu K…. Županjske.

>> Možete li zamisliti Facebook kao osobu koja vam se petlja u život?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije