Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK SEZONE

FOTO U Zadar uplovio luksuzni kruzer Azamara Onward, brojni turisti u posjeti gradu

Zadar: Kruzer Azamara Onward na Pozdravu suncu
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/7
13.06.2023.
u 13:12

Ovaj luksuzni brod sagrađen je 1999. u brodogradilištu Chantiers de l'Atlantique u Saint-Nazaireu u Francuskoj za tvrtku Renaissance Cruises.

Kruzer Azamara Onward tijekom svojeg putovanja stigao je i do Zadra te se ovoga tjedna usidrio kod Pozdrava suncu. Zajedno s kruzerom stigli su i brojni turisti i time nagovijestili početak turističke sezone u gradu.

Riječ je o bivšem R Three i Pacific Princess brodu za krstarenje koji je od 2022. u vlasništvu i pod upravom kompanije Azamara Cruises. Ovaj luksuzni brod sagrađen je 1999. u brodogradilištu Chantiers de l'Atlantique u Saint-Nazaireu u Francuskoj za tvrtku Renaissance Cruises. 

Ususret turističkoj sezoni, u dubrovačku luku nedavno je uplovio kruzer kompanije Azamara koji je namijenjen samo za svingere. Ovaj kruzer prvi puta je kod Lokruma uplovio u rujnu 2015., a tada je s njim stiglo 700 putnika koje su Dubrovčani opisali kao imućne i pristojne. 

VEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Uznemirujuća snimka: Morski pas ubio Rusa u Egiptu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije