Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SRPSKOJ GRANICI

Zaustavili kamion iz Slovenije pa ostali u čudu: Ispod cerade pronašli BMW

Krijumčarenje vozila
Foto: Uprava carina Republike Srbije
1/4
04.03.2024.
u 16:33

Dobro osigurani BMW bez registarskih oznaka nije se pomaknuo za vrijeme putovanja

Policijski službenici na granicama svakodnevno nastoje spriječiti krijumčarenje robe. Često se radi o malim stvarima poput cigareta ili mesa koji su u drugoj zemlji jeftiniji, te švercu droge, a neki se hrabro odlučuju preko granica ilegalno prevoziti i puno veće stvari. 

U to su se uvjerili carinski službenici u Gornjem Milanovcu koji su 29. veljače pregledavali pristigli kamion. Prema dokumentaciji, navode na svojim službenim stranicama, kamion je prevozio sirovine za proizvodnju boja i lakova, no kada su uklonili ceradu, u tovarnom prostoru kamiona pronašli su - automobil.

Dobro osigurani BMW bez registarskih oznaka nije se pomaknuo za vrijeme putovanja iz Slovenije, a kako bi ga smjestili u kamion, krijumčari su morali koristiti viličar. Sličan slučaj zabilježen je i prošlog vikenda kada je na graničnom prijelazu Bartovci zaustavljen luksuzni automobil Porsche Panamera 4s, koji košta više od 77.000 eura. 

Porsche je imao strane registarske oznake, a vozio ga je državljanin Srbije za kojeg se kasnije ispostavilo da nije vlasnik spornog automobila. S obzirom na to da u trenutku kontrole muškarac nije imao ni boravišnu ni radnu vizu u inozemstvu, što je preduvjet za upravljanje vozilom sa stranim oznakama, automobil je zadržan do okončanja postupka.

FOTOGALERIJA Koji poslovi su najplaćeniji u Njemačkoj? Poznato i koje se zanimanje najmanje plaća

Krijumčarenje vozila
1/11
Ključne riječi

Komentara 4

MI
mikimouse12
17:40 04.03.2024.

Da nije BMW ne bi bilo vijesti

CH
chemica
16:54 04.03.2024.

Vlasnik će biti sretan. Nekad bi tako ukrali Golfa u Zagrebu pa ga ukrcali na vlak za Srbiju. Izgleda da vlakom više ne ide.

GL
globalsolutions
22:18 04.03.2024.

Ma to je marketinški materijal Jupola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije