Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar kraj križevaca

FOTO Putnički vlak naletio na teretni - ozlijeđene tri osobe!

vlak, sudar vlakova, (1)
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/7
17.12.2012.
u 18:25

Doznajemo da su išli u istom smjeru te da se putnički zaletio u teretni vlak koji je iz nepoznatih razloga stajao na mjestu

U neposrednoj blizini mjesta Carevdar između Križevaca i Koprivnice na željezničkoj pruzi nakon 17 sati došlo je do sudara dvaju vlakova.

Doznajemo da su išli u istom smjeru te da se putnički zaletio u teretni vlak koji je iz nepoznatih razloga stajao na mjestu.

U nesreći su lakše ozlijeđeni putnica, strojovođa i kondukter putničkog vlaka, izvijestila je HŽ infrastruktura. Pruga je zatvorena do daljnjega, a više informacija bit će poznato nakon očevida.

>>Ozlijeđeni radnici: "Kočnica nije reagirala pa smo svi legli na pod"

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar sultan46
sultan46
22:27 18.12.2012.

Odkuda putnici u teretnom vlaku ???

PO
polde
18:55 17.12.2012.

To na slici se desilo prije mijesec dana na stanici Vižmarje ( kod Ljubljane ).

FA
Fabijan
19:56 17.12.2012.

sabotaža, sve ih treba u zatvor. ja sam prije par dana putovao vlakom za slavoniju, nikada se nije desilo da je poslovni vlak podravka putovao do koprivnice kao putnočki što je oteglo putovanje sat vremena a u jednom od kupea blokirana vrata na otvoreno tako da su se putnici smrzavali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije