Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planulo na Krku

FOTO Požar u marini Punat, izgorjelo dvadesetak brodica

Požar u marini Punat
Foto: Sea Help/Dubravko Morožin
1/16
Autori: al, luc
22.12.2012.
u 08:35

Kako neslužbeno doznajemo oko 6.15 sati začule su se tri snažne eksplozije nakon čega je došlo do požara.

Rano jutros izbio je požar u najstarijoj marini u Hrvatskoj u Puntu na otoku Krku. Kako neslužbeno doznajemo oko 6.15 sati začule su se tri snažne eksplozije nakon čega je došlo do požara.

Očevici s terena kazali su kako je gorilo najmanje dvadeset brodica, a na terenu su sve raspoložive vatrogasne snage, što su za Večernji potvrdili iz Javne vatrogasne postrojbe grada Krka.

U gašenju je vatrogasce ometala snažna bura, pa su se požar i dim brzo širili u smjeru Krka, a prilazna cesta prema Puntu bila je zatvorena.

Glasnogovornica PU Primorsko-goranske Mirjana Kulaš kazala je oko 10 sati kako je gašenje pri kraju, te kako je plamenom bilo zahvaćeno dvadesetak brodica.

Ozlijeđenih srećom nije bilo.

Ukoliko ste na Krku u blizini požara šaljite nam svoje fotografije na dojavi@vecernji.net.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije