Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao u pakoštane

Pogledajte veličanstven doček Gotovine snimljen iz aviona

pakoštane (1)
Dino Stanin/PIXSELL
20.11.2012.
u 18:35

Pakoštanci su u Gotovininu čast na rivu iznijeli stotine metara stolova za sve vrste delicija

Pakoštane su čekale i konačno dočekale svog heroja. Generalu Anti Gotovini u čast, njegove Pakoštane u svega desetak sati organizirale su veličanstven doček. Već od ranojutarnje objave da će dočeka ipak biti, u ovo malo dalmatinsko mjesto krenule su tisuće generalovih poklonika i prijatelja, a kako se mjesto punilo, srca Pakoštanaca bila su sve veća.

Pakoštanci su u Gotovininu čast na rivu iznijeli stotine metara stolova za sve vrste delicija. Iz Paga su poslali janjce, stiglo je i više volova teških do 400 kilograma, s otoka su poslali tune, a jedan je poljoprivrednik ponudio i 500 kg kupusa. Očekuje se da će doček generala u njegovim Pakoštanima potrajati do duboko u noć.

Oko 17.30 sati Ante Gotovina popeo se na pozornicu, a u svom obraćanju istaknuo je da je nakon toliko godina našao put do svoje kuće. 

>>Gotovina u Pakoštanima: Ovo je naša večer, večer naše pobjede!

Ključne riječi

Komentara 14

MO
mojzagi
17:21 22.11.2012.

Pa zar se morala svaka slika unistiti sa tim glupim natpisom -vecernji- ko da citaoci neznaju da su na portalu vecernjega....?

Avatar broz
broz
19:00 20.11.2012.

Rođeni GOSPODIN.Bravo Ante na lijepim rječima.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
15:25 22.11.2012.

i što je na tim fotkama veličanstveno???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije