Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u uvali Stipanska

FOTO: Pijani Rus kod Hvara nasukao jahtu punu nafte

nasukani brod,nasukavanje,jedrilica (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
27.08.2012.
u 13:44

Lakše tjelesne ozljede, uganuće zgloba, zadobila je 37-godišnja Ruskinja Viktorija V.

U nedjelju oko 15 sati, u uvali Stipanska, na južnoj strani Hvara, nasukala se jahta "John Dory". Kako doznajemo u PU Splitsko-dalmatinskoj, njome je upravljao 52-godišnji Sergej G., državljanin Rusije kojem je izmjereno više od 2 promila alkohola u krvi. Pri nasukavanju 37-godišnja Ruskinja Viktorija V. zadobila je lakše tjelesne ozljede, uganuće zgloba.

Kako su spremnici jahte puni nafte i prijeti opasnost od potonuća, na mjestu nasukavanja nalaze se brodovi Pomorske policije i Lučke kapetanije. Službenici Pomorske policije, očekuje se, podnijet će prijavu protiv Rusa.

U nedjelju se kod Hvara zbog kvara motora nasukala motorna 12 metarska jahta sa šest osoba.

Ključne riječi

Komentara 23

MC
mcmarko
14:07 27.08.2012.

Očito su mu rekli da ako se zaleti u otok da će se pomladit. To je očito iz članka jer je u trenutku počinjenja sudara s otokom imao 52 godine, a danas ima tek 49. Bravo Maja Pejković-Kaćanski. Trupit bravo.

KR
kresimirn
14:07 27.08.2012.

isto kako neki voze po autocestama......odjedanput se stvori magla na autocesti, kao da ju je NLO iskrcao ispred.....tako valjda i ovome, NLO iskrcao otok ispred.

OB
-obrisani-
14:05 27.08.2012.

E sad Maja Pejković-Kaćanski - ili ove fotografije ne pripadaju opisanom događaju, ili vi ne razlikujete jedrilicu od motornog broda...... Znači, jedrilica je ono što ima onaj "stup" u sredini i može se rastegnuti ona "plahta" koja se zove jedro, pa od tuda ime jedrilica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije