Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Newtown

FOTO Ovo je trenutak kada je Obama doznao za masakr

barack obama (1)
Foto: Bijela kuća
1/3
04.01.2013.
u 14:29

Autor fotografije shrvanog predsjednika je Peze Souza, službeni fotograf Bijele kuće

Bijela kuća objavila je fotografiju na kojoj je uhvaćen trenutak kada američki predsjednik Barack Obama doznaje za tragediju u Newtownu, kada je Adam Lanza u školi Sandy Hook poubijao 20 djece. Autor fotografije je Peze Souza, službeni fotograf Bijele kuće.

Obama je dan na koji se dogodila pucnjava nazvao najgorim danom za svojeg predsjednikovanja. Nakon tragedije postavio je svog potpredsjednika Joea Bidena na čelo inicijative za postrožavanje zakona o oružju.

>> Preživjela djeca i učitelji iz škole Sandy Hook vraćaju se na nastavu

 

Komentara 5

Avatar My Style
My Style
14:35 05.01.2013.

Fejk...fotohop...

Avatar Nidgge
Nidgge
17:04 04.01.2013.

krasne su mi ove režirane fotke za širu javnost,a kasnije se ide na domjenak.......

Avatar Stipo Li
Stipo Li
17:45 04.01.2013.

Možemo mi govoriti o Americi........ A kad ćemo mi doživjeti da naš državni Vrh Javno u Tihoj Molitvi....oda poštu žrtvama neke tragedije!?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije