Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šaljite nam fotke

FOTO Nevrijeme u Splitu: Poplavljene ulice i Riva

split poplava (1)
Foto: Tino Juric/PIXSELL
1/5
28.11.2012.
u 21:25

Jako nevrijeme i vjetar obrušili su se na splitske ulice i Rivu. Ciklona Perislav donijela je u Dalmaciji kišu i olujno jugo, a u akvatoriju Visa je jugo dostigao brzinu 120 km/h.

Jako nevrijeme i vjetar obrušili su se na splitske ulice i Rivu. Ciklona Perislav donijela je u Dalmaciji kišu i olujno jugo, a u akvatoriju Visa je jugo dostigao brzinu 120 kilometara na sat, dok je na Biokovu puhalo brzinom većom od 144 kilometara na sat, piše Slobodna Dalmacija.

Splitska policija je pozvala građane da ne izlaze automobilima na cestu, jer su velike količine kiše izazvale iskakanje šahti, a brojna vozila su oštećena. Promet je gotovo zaustavljen u ulicama kao što su Domovinskog rata, Vukovarskoj i Brune Bušića.

U Zadru vjetar čupao stabla

Na udaru Perislava u popodnevnim satima našao se i Zadar. VOX piše da je vjetar nosio prometne znakove, reklamne panoe i druge stvari. Bez struje su ostajali Poluotok i Bulevar, dok su vatrogasci imali nekoliko intervencija, jer je vjetar čupao stabla iz zemlje.

Meteorolozi DHMZ-a najavljuju da će i sutra u južnoj Dalmaciji biti većinom oblačno s kišom i grmljavinom tako da Splićani neće dobiti predah za "sređivanje" grada. Na Jadranu se za četvrtak najavljuje umjeren i jak vjetar.

Fotografije nevremena iz Dalmacije šaljite nam na e-mail: dojavi@vecernji.net

>>Kraj idile: Za vikend snijeg, a u utorak temperatura -16

Ključne riječi

Komentara 4

NJ
Njamanjam
21:32 28.11.2012.

Opr'o ih Perislav

KE
Kex
21:47 28.11.2012.

"Ciklona Perislav"???

RE
@rea
21:51 28.11.2012.

Ciklona Perislav ? U svijetu cikloni, u nas "ciklone" ? ;o))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije