Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK POSTOJI INTERES

FOTO Netko je ipak zakupio domenu 'rijekepravde': 'Tko je jamio, jamio'

Zagreb: Prodana je domena rijekepravde.hr
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
29.03.2024.
u 13:12

Kad je početno otkriveno da je netko iskoristio priliku i stvorio domene Rijeke pravde i ponudio ih za novac, ta informacija nije izazvala baš nikakvu reakciju ni interes kod SDP-a.

Nakon što je predsjednik Zoran Milanović najavio je svoju kandidaturu na parlamentarnim izbornima stihovima pjesme 'Rijeke pravde', a koalicija koju predvodi SDP dobila isto ime, jedan Hrvat mudro se dosjetio kako zaraditi pa je zakupio šest domena s kombinacijom riječi 'rijeke pravde'.

Jedna je sada prodana, a ostale se i dalje mogu zakupiti. Na web stranici https://rijekepravde.hr/ stoji: Prodano. Tko je jamio, jamio. Novi vlasnik preuzima tamo negdje u ponedjeljak-utorak. Do tada, sretan Uskrs!' Vlasnik stranice još nije otkrio ime kupca, ali je duhovito stavio GIF na kojem piše 'Bi l' vol'la da znaš' (o.a., prenosimo kako je napisano).

FOTO Netko je ipak zakupio domenu 'rijekepravde'

Zagreb: Prodana je domena rijekepravde.hr
1/3

Kako je sve krenulo

Kad je početno otkriveno da je netko iskoristio priliku i stvorio domene Rijeke pravde i ponudio ih za novac, ta informacija nije izazvala baš nikakvu reakciju ni interes kod SDP-a. Tada su kazali da je njihov fokus komunikacija s građanima putem društvenih mreža i na terenu, a, kažu, 'web stranice su već pomalo passe'.

Šef izborne kampanje SDP-a Tonči Restović je tada kazao da ih zakup tih domena ne zanima niti im bilo što znači. "Puno su nam važnije društvene mreže putem kojih s građanima već više od pola godine komuniciramo o politikama koje ćemo provoditi nakon dolaska na vlasti. Osim toga, već imamo platformu dostojanstvo.hr koja nam također služi u interakciji s građanima, a ostatak kampanje će se provoditi na terenu", poručio je.

Restović ne vidi baš nikakvu dramu za svoju stranku ni za koaliciju oko zakupljivanja domene "rijekepravde", osim, što se, kaže, "netko dobro sjetio pa sad dva dana uveseljava javnost, a vjerojatno najviše sebe".

Božinović o oporbi: 'Ne želim nikoga vrijeđati, ali liče mi na Alan Ford koaliciju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije