Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISKI SUSRET SA SMRTI

FOTO Kupala se u moru pa osjetila peckanje na leđima: Uslijedio je šok kad je pogledala iza

Foto: Screenshot/YouTube
1/2
26.08.2023.
u 13:48

Kristie O‘Brien s Floride ugledala je ogromnu bodlju koja joj je virila iz ramena

Kristie O‘Brien s Floride imala je bliski susret sa smrti kada joj je raža probola leđa na plaži u Tampi i promašila pluća za samo 10 centimetara. Kristie je sa suprugom Thomasom uživala na plaži te se odlučila osvježiti među valovima. Ubrzo je osjetila peckanje na leđima, a kad je pogledala iza, iz ramena joj je virila ogromna bodlja i shvatila je da je imala bliski susret s ražom, piše Fox 13.

Hitno je prebačena u bolnicu gdje su joji uklonili bodlju i liječili ranu da bi spriječili otrovanje. Kristiein traumatični događaj podsjeća na slučaj slavnog australskog lovca na krokodile Stevea Irwina kojeg je raža usmrtila 2006 godine. "Jučer, dok sam bila na plaži, probola me raža. Ista raža koja je ozlijedila Stevea Irwina i skoro mi probila pluća. Promašila je za samo nekoliko centimetara. Nikad nisam bila toliko uplašena i zapravo sam mislila da ću umrijeti, ali Thomas je bio uz mene i smirivao me", napisala je na Kristie na svom Instagram profilu.

VEZANI ČLANCI:

"Još uvijek je nevjerojatno bolno, poput naleta boli i kažu da je to samo zbog toksina koji se nalaze u bodlji same raže. Prošla je kroz mišić, još ima toksina", rekla je Kristie za Fox13. Mora ostati u bolnici još tjedan dana da bi liječnici bili sigurni da nije pokupila bakterijsku infekciju. Pretpostavlja se da je riječ o bičastoj raži koja je, prema Floridskoj komisiji za očuvanje riba i divljih životinja, neagresivna vrsta te najčešće nije opasna za ljude.

VIDEO Znate li zašto visoke temperature nazivamo 'pasjim vrućinama'? Evo odgovora!

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
02:19 27.08.2023.

Aha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije