Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

FOTO Kamion srušio pješački most u Rijeci, ozlijeđen vozač

kamion srusio most (1)
Foto: Nel Pavletic/PIXSEL
1/18
Autori: Elena Čuljat, i.kri
31.01.2013.
u 07:33

U srijedu oko 23,25 sati teretni kamion s tovarnim sandukom srušio je metalni pješački most preko Škurinjske ulice u Rijeci.

U srijedu oko 23,25 sati teretni kamion s tovarnim sandukom srušio je metalni pješački most preko Škurinjske ulice u Rijeci. 

Od glasnogovornika Policijske uprave primorsko-goranske doznajemo da se 55-godišnji vozač iz Zagreba s kamionom tvrtke Viadukt kretao prema Rijeci s podignutim tovarnim sandukom. Kod dolaska do mosta, udario je u metalnu konstrukciju koja se srušila na cestu.

U nesreći je vozač lakše ozlijeđen. Oko 3,35 sati promet Škurinjskom cestom je normaliziran za sva vozila, jer je most uklonjen sa ceste. Materijalna šteta se procjenjuje na 450 tisuća kuna. Vozač kamiona iz Zagreba je preventivno prebačen u KBC Sušak, jer se žalio na bolove u leđima i bio je u šoku. Kamion je srušio pješački most koji vodi prema OŠ Ivana pl. Zajca.

>>Kobni vlak – obitelj poginula na putu za šoping-centar

>>Jedna osoba preminula u nesreći na Zagrebačkoj obilaznici

Komentara 6

GE
gentlmanst
13:46 31.01.2013.

u 23:30? tad je ovaj nesretni vozač već trebao biti u krevetu i spavati, a ne voziti. Vožnju svi neozbiljno shvaćamo, od poslodovaca do vozača ali kad se ovako nešto desi onda je kriv samo vozač. Nadam se da ćeće inspekcija rada dobro ispitati zašto je ovaj nesretnik u to doba morao voziti.

PE
Pegaz
08:16 31.01.2013.

Toplo se nadam da ce "Viadukt" i platiti stetu koju je njihov vozac napravio, a ne gradjani Rijeke!!

Avatar puky
puky
08:23 31.01.2013.

... il' je kamion sa teretom bio previsok ili je most bio prenizak ... ne vidim što bi treće moglo biti ? ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije