Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija ga traži

Foto: Jeste li vidjeli vozača koji je udario pješakinju pa pobjegao?

nesreća (1)
Foto: PUZ
1/3
03.08.2012.
u 16:20

Žena (64) teško je ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava. Policija moli pomoć očevidaca

Zagrebačka policija traga za vozačem koji je u ponedjeljak oko 9 sati naletio na 64-godišnju ženu i pobjegao. Nesreća se dogodila na križanju Čulinečke ceste, Ulice Dubrava i Ulice Klin, dok je žena prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prilazu dok je na semaforu bilo upaljeno zeleno svjetlo.

Žena je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u KB Dubrava. Muškarac je vozio nepoznati automobil, a najvjerojatnije je riječ o Fordu Escortu starijeg tipa.

Policija moli sve svjedoke ove nesreće da se jave na broj telefona 01/6333-408 ili na 192.

Komentara 7

CH
chemica
16:59 03.08.2012.

Crne boje, pobogu. CRNE boje! Razumijem da su očevici u šoku propustili zapisati registraciju, ali zašto se ne objavi boja automobila? Koliko ih je takvih u Zagrebu? Ne previše. Radi se o obiteljskoj prijateljici pa zato ova mala kritika. Polako, tek trebaju doći do ZET-ovca.

BI
bilikamen
18:04 03.08.2012.

Foto: Jeste li vidjeli vozača koji je udario pješakinju pa pobjegao? ---------------------------------------------------------------- ..........a da pitate gradonačelnika Bandića? on sigurno zna gdje takvi bježe i gdje se skrivaju.

MR
mrvica21
16:50 03.08.2012.

na trećoj fotki vidi se pješakinja i vozač automobila pa BUS iza. nije mi jasno zar ZET-ov vozač autobusa, koji je bio odmah iza automobila nije ništa vidio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije