Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEK POKOJE OTVORENE

FOTO Gužve ispred pekara na Štefanje: 'Nevjerojatno je da ništa ne radi!'

24sata
26.12.2023.
u 14:40

Gužva se stvorila ispred rijetkih dućana i pekara koje danas rade, među kojima je i pekara kod zagrebačkog Autobusnog kolodvora

Tek pokoja trgovina radi na današnji dan, na blagdan Sv. Stjepana, zbog čega su se jutros stvorile veće gužve i ispred onih koje rade. Kako su građani javili za 24sata, tako se gužva stvorila i ispred pekare koja se nalazi prekoputa zagrebačkog Autobusnog kolodvora. 

- Nevjerojatno je da ništa ne radi, ne možeš ni kruh kupiti - komentirali su. 

Inače, trgovine su objavile radno vrijemena Štefanje, među kojima glavni trgovački lanci neće raditi. Od izuzetaka može se spomenuti tek Studenac koji će raditi u nekolicini trgovina na otocima, kao i u Karlobagu. Osim trgovina, i trgovački centri objavili su kako ne rade na blagdan Sv. Stjepana.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Božić je i stanovnicima zagrebačkog ZOO-a: Održana je tradicionalna podjela darova životinjama

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Kajman
Kajman
14:55 26.12.2023.

U čemu je problem? Ako si dovoljno inteligentan da znaš planirati što ti je sve potrebno u sljedećih dva tri dana onda ne vidim apsolutno nikakav problem u tome da su dućani zatvoreni.

PE
Pentagon
16:12 26.12.2023.

Ako nemaju kruha, nek jedu kolače. Božić je.

AN
AntePortas9
16:45 26.12.2023.

Panjine. Pomodarstvo skupih poklona dok je problem kupiti jedan kruh više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije