Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riješena misterija

FOTO Google o 'incidentu': Nismo ubili magarca u Bocvani

magarac (1)
Foto: Google
1/3
16.01.2013.
u 20:47

Mnogi su okrivili Google nakon što je internetom prokolala fotografija magarca koji leži na cesti

Je li Google kriv za ubojstvo magarca? To su se upitali mnogi nakon što je internetom prokolala fotografija s Google Street Viewa, na kojoj se ispred Googleova automobila koji snima fotografije ulica našao magarac koji leži na cesti. Fotka je snimljena u Bocvani, u regiji Kweneng. Mnogi su zaključili da je Googleov automobil udario nesretnog magarca.

O "incidentu" su se konačno oglasili i iz Googlea, poručujući kako ga nisu oni ubili, za što su pružili i fotografske dokaze na kojima se jasno vidi da je magarac živ i zdrav. Zašto je onda uopće ležao na cesti? U Googleu smatraju da se samo valjao u pijesku.

>> Zbog ovih stvari poželjeli biste raditi za Google

Komentara 1

GU
Gumba017
22:34 16.01.2013.

Bojkotirati Google zbog traume nanesene ovom simbolu Demokratske Partije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije