Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lord Farquaad ili?

FOTO Evo kako je izgledao kralj Richard III. Na koga vas podsjeća?

Richard III., portal (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.02.2013.
u 16:03

Odmah nakon rekonstrukcije pojavili su se komentari kako legendarni kralj sliči Lordu Farquaadu, zlikovcu iz crtanog filma Shrek

Nakon što su znanstvenici otkrili posmrtne ostatke engleskog legendarnog kralja Richarda III., tim stručnjaka objavio je plastični model koji pokazuje kako je vjerojatno izgledao kralj.

No, odmah nakon rekonstrukcije pojavili su se komentari kako legendarni kralj sliči Lordu Farquaadu, zlikovcu iz crtanog filma Shrek, piše Herald Sun. Kralja uspoređuju i s likom Percyja iz Crne guje, no to i nije neko iznenađenje jer su prve epizode Crne guje bazirane na slici kralja Richarda III.

– To je zanimljivo lice, mlađe i punije nego što smo dosad viđali, manje je zabrinuto i osmjehuje se – kazao je Phil Stone, predsjednik društva Richard III.

>> Englezi potvrdili: Pronašli smo kostur Richarda III.!

Ključne riječi

Komentara 28

MM
marija malika
18:33 06.02.2013.

na Richarda lll.

Avatar Tiran
Tiran
19:01 06.02.2013.

Isti Đoković

FU
furest
18:08 06.02.2013.

nesmijem reci,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije