Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kroz prozor ISS-a

FOTO Evo kakav pogled na Zemlju imaju astronauti iz svemira

Pogled iz svemira (1)
Foto: Twitter/Chris Hadfield
1/14
07.01.2013.
u 10:03

Astronaut Chris Hadfield na svom profilu na Twitteru gotovo svakodnevno objavljuje fotografije koje je snimio s ISS-a

Zanima vas kako izgleda Zemlja s Međunarodne svemirske postaje? Ako pratite kanadskog astronauta Chrisa Hadfielda na Twitteru, sada to možete i saznati.

Ovaj astronaut na Twitteru, naime, objavljuje fotografije različitih dijelova Zemlje s ISS-a, gdje je stigao 21. prosinca. Zbog zapanjujućih fotografija broj sljedbenika na ovoj društvenoj mreži iz dana u dan sve je veći pa ga tako sada prati više od 100.000 korisnika.

Gotovo svakodnevno objavljuje fotografije različitih dijelova zemlje, među kojima su one talijanske obale, Indije, Japana, Mediterana, Velike Britanije, Bahama, Kanade... ISS, naime, obiđe oko Zemlje svake 92 minute s brzinom od osam kilometara u sekundi, što ovom astronautu bitno pomaže pri fotografiranju.

>> VIDEO Astronomi vidjeli nastajanje novog planeta

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije