Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo će se pamtiti

FOTO Džabe su krečili: Di si Radosti i Di si lipa opet osvanuli na Mimari

Zagreb: Grafit "Di si radosti" jutros ponovno osvanuo ispred Mimare
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/8
08.02.2024.
u 11:22

Javnost je burno reagirala na sadržaj poruka. U svakodnevni govor ušli su termini Radosti i Lipa, a internet su preplavile šale na račun glavnih aktera afere

"Di si radosti" i "Di si lipa", u samo nekoliko dana postali su dio žargona. U javnost su prošli vikend iscurile poruke koje su izmjenjivali sada novi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić i bivša državna tajnica Josipa Pleslić, tada Rimac. Njihov odnos, kako bi se moglo iščitati iz poruka, bio je mnogo prisniji nego to Turudić priznaje. Pa tako Rimac njega u više navrata oslovljava s Radosti, on nju s Lipa. Javnost je burno reagirala na sadržaj poruka. U svakodnevni govor ušli su termini Radosti i Lipa, a internet su preplavile šale na račun glavnih aktera afere. Grafiti su u ponedjeljak osvanuli i na Muzeju Mimara. Fotografije su postale viralne. Ali grafiti su ekspresno riješeni. Uklonjeni su već idući dan. No danas novo iznenađenje. "Di di radosti" i "Di si Lipa" vratili su se na Mimaru.

Komentara 1

LO
Lostura
11:40 08.02.2024.

Mizem-ovce i SDP-ovce nista ne moze zaustaviti u zagadjivanju okolisa! Nikad oni nece moci unistiti sto smo mi sagradili i u hrvatsku povijest ugradili!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije