Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesvakidašnji prizor

FOTO: Brojni Splićani promatrali izvlačenje automobila iz mora

suzuki,izvlačenje iz mora (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/10
23.07.2012.
u 11:15

Automobil je u nedjelju završio na morskom dnu, a danas su ga, pod budnim okom policijskih službenika, uz pomoć ronilaca izvukle nadležne službe.

Mnogi znatiželjni Splićani okupili su se u ponedjeljak ujutro u gradskoj luci kako bi prisustvovali trenutku izvlačenja Suzukija iz mora.

Automobil je dan prije završio na morskom dnu, a danas su ga, pod budnim okom policijskih službenika, uz pomoć ronilaca izvukle nadležne službe.

 

Komentara 5

SI
sitnozubi
12:43 23.07.2012.

kakav događaj!!! vrijedan je medijske pažnje svakako!!!!!!!!!!!

SI
sitnozubi
12:43 23.07.2012.

čestitke na uspješnom vađenju suzukija sa dna mora!!!

ZJ
Zjako
13:26 23.07.2012.

ja vidim da je to pauk podigel , kaj nisu rekli da je morski pauk opasan e ovaj pomaže ljudima , samo ovo je stara linija mogli su čovjeku izvaditi pezejca umjesto suzukija pa reći znate malo ga je sol nagrizla ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije