Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAOKRUŽITE SVOG KANDIDATA

FOTO Biralište je otvoreno! Glasajte za najzgodnijeg hrvatskog političara

Foto: PIXSELL
1/15
06.04.2024.
u 08:00

Damir Habijan, Ivan Radić, Marin Miletić ili pak Plenković ili Milanović? Sastavili smo listu 15 političara, a vi im već danas možete dati svoj glas

Ne tako davno jedan hrvatski ministar bio je vijest u svjetskim medijima, ali ne zbog uspjeha ili neuspjeha u svom resoru nego - zbog svojih mišića. Zdravko Marić, tada ministar financija, u jeku pandemije koronavirusa, 2021., pred fotoobjektivima je podigao rukav majice, pokazao izdefinirane bicepse i završio na naslovnicama. Društvene mreže su eksplodirale. "Preseksepilan da bi bio ministar financija", rekao je o njemu američki komičar Stephen Colbert u svojoj emisiji "The Late Show", a jedan meksički medij prozvao ga je Misterom cijepljenja. Dani svjetske slave su iza nas, Marić se u međuvremenu povukao iz javnog života, no ne znači da se danas nemamo čime pohvaliti. Na političku scenu isplivala su nova lica. Odnosno mišići. Pisalo se tako o torzu Damira Habijana, odnedavnog ministra gospodarstva i održivog razvoja. Fotografije isklesanog tijela Habijan je dijelio i na društvenim mrežama. 

No nije to jedini as u našem političkom rukavu. Oči nježnijeg spola često zapnu i na pojavi osječkog gradonačelnika Ivana Radića ili pak ministra socijalne skrbi Marina Piletića. I nije samo HDZ, i druge stranke imaju što pokazati. Nikola Grmoja i Marin Miletić među najprepoznatljivijim su licima Mosta, Peđa Grbin svojom pojavom definitivno se ističe u SDP-u, a sastavljanje bilo kakve liste nemoguće je bez sveprisutnih Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića.  

Mi smo sastavili popis 15 političara kojem možete dati svoj glas. Ne morate čekati 17. travnja, mi smo svoje biralište otvorili već danas. Da nam ne bi predbacili da nekog favoriziramo, političare smo u anketi poredali po abecedi. Što mislite, tko je najzgodniji?


 

Komentara 30

Avatar Stradun
Stradun
13:34 06.04.2024.

Ja sam muškarac. I volim žene. Stoga, ne mogu i neću ocjenjivati hrvatske političare.

VO
volimnju
12:41 06.04.2024.

ma svi su gadni, sad morate i političarke. meni je mrak taritaš najljepša

DU
Deleted user
09:00 06.04.2024.

Ako su to najzgodniji kakvi su tek ostali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije