Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.03.2022. u 08:59

Da njihov vlasnik, ruska država, nije poduzeo invaziju na Ukrajinu, kršeći sve međunarodno-pravne i civilizacijske postulate, Sberbank bi na dionicama Fortenove ležao još koju godinu, čekajući povoljan trenutak za izlazak i naplatu onoga što su svojedobno uložili u Agrokor.

Komentara 7

ZG
Zeljko Grabar
10:47 19.03.2022.

Prava slika izvjestitalja koji sad odusevljeno sve nabraja koje ce to zapadne familije raspolagati sa hrvatskim srebrom koje je rasprodato zahvaljujuci Todoric megalomaniji i drzavi koja je to omogucila. Cudi me samo kako to da za takav unosan posao nije bila zainteresiran niti jedan od hrvatskih fondova u kojim ima kako se sami hvale "love do krova" i zasto netko od njih nije sudjelovao u tom preljevanju dobiti dobro stojece firme sa istoka na zapad. Valjda kao i Racanovoj vladi i onim drugima bolje da profit ostvaruju stranci nego nasi mirovinski fondovi. To je mentalni sklop hrvatske gospodarske politike i mentalni sklop onih koji sudjeluju u takvim poslovima. Ocekujem odmah slijedeci zuti i brzo udaljavanje od prava na komentiranje jer nije u skladu sa cenzurom VL.

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
09:17 19.03.2022.

Hrvqtsku javnost ponovno se obmanjuje, eto Agrokor će preuzeti američko-mađarski kaputal. Skriva se činjenica da će Agrokor preuzeti Orbanov tajkun. Dakle, nakon Ine Mađari će dobiti i Agrokor. Preko njega Konzum, PIK, itd.

ST
sttipe
13:25 19.03.2022.

Šta bi kinezi ovdi napravili? Oformili poljoprivredno trgovačku zadrugu, koja radi s minimalnom dobiti, i poplašili lešinare u čijim dućanima nema mista za domaće proizvode, i koji tako sjeku korjenje ove države...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije