Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ford prodaje Volvo Kinezima

volvo
23.12.2009.
u 08:39

Ford će danas objaviti da su pregovori s kineskim Geelyem oko prodaje svoje neprofitabilne jedinice Volvo došli do točke gdje je prodaja izvjesna, objavio je Bloomberg.

Ford će danas objaviti da su pregovori s kineskim Geelyem oko prodaje svoje neprofitabilne jedinice Volvo došli do točke gdje je prodaja izvjesna, objavio je Bloomberg. Geely, najveći proizvođač automobila u privatnom vlasništvu u Kini, spreman je za Volvo platiti dvije milijarde dolara, što je manje od trećine iznosa koju je američki proizvođač automobila platio za švedsku kompaniju prije 10 godina. Vrijednost dionice Forda porasla je 2,4 posto na 9,90 dolara nakon objave o gotovo sigurnoj prodaji Volva.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
11:01 23.12.2009.

Nije kraj svijeta nacistički zastavniče, to nitko nije rekao, osim što je tvoj bolesni um po običaju pogrešno interpretirao. Jer ne vidiš niti sat unaprijed, niti želiš vidjeti prošlost kakvom je doista bila.

OB
-obrisani-
11:28 23.12.2009.

Svi tvoji životni faktori spezi-nazi su nula.Kad množiš s nulom svoje faktore, dobiješ sebe samoga,nulu.Ljudsku.

OB
-obrisani-
10:24 23.12.2009.

-Kao prvo, SAAB jos nije pokopan: nizozemsko-britansko-ruska druzba Spyker je u razgvorima s General Motors da kupi Saab. Do odluke ce doci danas. Jedan dio starijih masina Saaba za proizvodnju automobila kupila je vec kineska firma Beijing Automotive Industry Holding Co (BAIC). Inace, SAAB je prvenstveno firma za proizvodnju zrakoplova (vidi na primjer http://sv.wikipedia.org/wiki/JAS) i kao takva ona jos zivi. Trenutno se razgovara s Indijom u kupovini 200 - 300 JAS, od kojih bi se u Indiji proizvelo njih 100.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije