Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene kriterija
Povratak na članak

Fitch smanjio rejting Hrvatske u domaćoj valuti zbog promjene kriterija ocjenjivanja

Fitch bi trebao objaviti detaljnije izvješće i osvrt na rejting Hrvatske 29. srpnja, a u petak je objavio komentar, s obzirom da je nedavno promijenio kriterije ocjenjivanja.

Komentari 5

TH
than
10:35 23.07.2016.

Kod nas kada god mjenjaju rejting on ide uz negativne izglede. Naravno, buduci da se nikakve reforme ne dogadjaju, dok ih sama EU ne nametne, a onda ce oni koji su nas doveli tu gdje jesmo reci : natjerali su nas, mi nismo krivi sto mirovine moraju dolje, sto nema i za one sto rade i za parazite drustva, sto nema za zdravstvo...

VL
DU
Deleted user
14:06 23.07.2016.

veliki uspjeh oreskovica, most-a i hdz-a. neradnicke bivse vlade.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:18 24.07.2016.

Fitch smanjio rejting Hrvatske u domaćoj valuti zbog promjene kriterija ocjenjivanja i sada smo uz Boga i domoljublje po rejtingu skoro na dnu uz Tanzaniju, Sierra Leone, Afganistan i Kurdistan kao svoji na svome.

VL
Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
16:24 23.07.2016.

Sad smo još veće smeće.

VL
Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
17:45 23.07.2016.

Jel ono u Americi taj rejting još AAA? Netko mi reče da Amerika samo što nije propala jer previše štampaju $.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.