Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finnish travel award

Finci proglasili RH najzanimljivijim stranim odredištem

'28.08.2012.,Hvar - Turisti uzivaju u Jadranskom moru kod Hvara. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Dalibor Urukalović/PIXSELL
17.01.2013.
u 15:19

Hrvatska je dobila nagradu koju svake godine dodjeljuje uprava turističkog sajma u Finskoj

Hrvatska je ovogodišnja dobitnica nagrade "Finnish Travel Award" za najzanimljiviju stranu destinaciju po odabiru javnosti, koju svake godine dodjeljuje uprava najvećeg i najutjecajnijeg turističkog sajma u Finskoj, "Matka Travel Fair", izvijestila je danas Hrvatska turistička zajednica. Nagradu je direktoru Predstavništva Hrvatske turističke zajednice za Skandinaviju Paulu Šikiću predao direktor sajma Christer Haglund.

"Hrvatska je tako već na samom otvorenju sajma, koji se u Helsinkiju održava od 17. do 20. siječnja, dobila odličnu promidžbu svoje turističke ponude, kao i dodatnu potvrdu o rastućoj popularnosti među stanovnicima Finske i susjednih zemalja", navode iz HTZ-a.

Predstavništvo HTZ-a u Skandinaviji na sajmu je promoviralo svoju turističku ponudu na poslovnim radionicama "Global Workshop", na kojima su finskim putničkim agencijama predstavljene ljepote hrvatskih destinacija. Predstavništvo HTZ-a promoviralo je Hrvatsku i na turističkom sajmu "Reiselivsmessen Oslo 2013." održanom u Oslu od 11. do 13. siječnja.

>> The Sun: Želite impresionirati voljene? Dovedite ih u Pulu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije