Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Financial Times: Sanader ugrožava Vladu

kosor sanader
Arhiva VL
03.01.2010.
u 20:46

Prenoseći izvatke njegova obrazloženja, dopisnik procjenjuje da u nezavidan položaj stavlja svoju nasljednicu Jadranku Kosor te ugrožava koalicijsku vladu koju predvodi HDZ.

London - Beogradski dopisnik Financial Timesa Neil MacDonald ocjenjuje Sanaderov povratak u politiku kao poticaj da se oživi desno-centristička vladajuća stranka poslije loših rezultata na predsjedničkim izborima.

Prenoseći izvatke njegova obrazloženja, dopisnik procjenjuje da u nezavidan položaj stavlja svoju nasljednicu Jadranku Kosor te ugrožava koalicijsku vladu koju predvodi HDZ.

Zapaža da mu možda neće goditi Kosoričina “nulta snošljivost” prema korupciji dok se policija bavi s njegovim bivšim najbližim suradnicima, a bez komentara prenosi njegovo opovrgavanje da ima ikakve veze s navodnim mitom banke Hypo Alpe Adria.

Komentara 15

DM
Dan_Marinovic
23:47 03.01.2010.

ne vidim kako sanader moze ugroziti stabilnost vlade kad vlada i dalje ima potporu i u saboru i u koaliciskim partnerima

BT
bili-tartuf
21:16 03.01.2010.

pa san mislija, da im je Mesic´-Precednik , a udbas´Loncárevic´ministar vanjski poslova ??

DA
davorac
23:00 03.01.2010.

neznam dokle doseže slijepoća u nas hrvata sanader zajebava narod dao kruha i igara i mi njemu kličemo i veličamo tog lopinu stvarno smo mizeran narod umjesto da ga progonimo mi ga hvalimo loše od nas hrvati u tuđem okuu vidimo prah a u svom nevidimo kamen....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije