Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar domaćin
Povratak na članak

Fillon posudio avion od Mubaraka kad je bio na odmoru u Egiptu

Francuski je premijer krstario Nilom na račun svog galantnog domaćina. Mubarak mu je platio i smještaj

Komentari 8

ST
Stockholm
09:57 09.02.2011.

Da, i sto onda?

VL
OB
-obrisani-
09:18 09.02.2011.

kad imas ~ imas....

VL
LJ
Lastan_Jr
10:26 09.02.2011.

Svejedno mi je tko se i na koji racun vozi i putuje....ali kad kaze: \"Duboko zalim zbog tog postupka...\" ha ha ha ha....predobro!!!! Vjerojatno je u suzama usla u avion...jadna zena....

VL
OB
-obrisani-
11:16 09.02.2011.

Medju predsjednicima i premijerima uobičajeno. Zar je to vijest ?

VL
RI
Riznica
15:28 09.02.2011.

09.02.2011. u 09:57h Stockholm je napisao/la: Da, i sto onda? ------------------------- Pa nista da je platila svojim parama, ali razumijem te kod vas cionista sve je to normalno... Francuzi su se uvijek i ponasali kao da je Afrika jos uvijek njihova kolonija to im je odavjeka bila omiljena destinacija....

VL
RI
Riznica
16:15 09.02.2011.

@rea, da islam je univerzalan (poslat svim ljudima) ali to ne neznaci da ga svako moze po svome nahodzenju tumaciti... Islam nema nista sa zabranom voznje auta u Saudiskoj Arabiji, u vrijeme poslanika zene su jahale kamile i konje papa zasto nebi vozile i auto, to su unutrasnje stavi zamlje a ako mislis da su diskriminare zbog toga nisu a evo zasto zene u Saudiji taxi voi skoro besplatno a mnoge od njih imaju i svoje privatne sofere... To sto pises za auta nema veze sa islamom, kao sto nema ni prisilna udaja ili osveta iz casti kao niti obrezivanje zene..Sve je to strogo zabranjeno u islamu, ali vi en zeliet da razumijete da sve sto muslimani rade nije islam..Kao sto ni krscanstvo nema veze sa svescenickim pedofilerijama !\"

VL
XA
xaron
19:08 09.02.2011.

DEMOKRACIJA = KORUPCIJA Radilo se to o HR, FR, US.... sve ti je to isto

VL
OB
-obrisani-
21:52 09.02.2011.

E sad je taj posuđeni zrakoplov letio na kerozin koji je Fillon platio ili su to platili Egipčani, a i ako je platio krstarenja Nilom to je jedno od onoga što se provlači kroz tekst da je i to bio poklon, no sada je puklo go*no u ventilator i sada će radi toga vjerojatno letiti sa fotelje jer koliko mi se čini i oni imaju neki zakon o vrjednosti poklona, a olačeno krstarenje Nilom i privatni zrakoplov su poklon.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.