Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar domaćin

Fillon posudio avion od Mubaraka kad je bio na odmoru u Egiptu

fillon
AFP
09.02.2011.
u 08:35

Francuski je premijer krstario Nilom na račun svog galantnog domaćina. Mubarak mu je platio i smještaj

Francuski premijer Francois Fillon izjavio je da je egipatski predsjednik Hosni Mubarak njemu i njegovoj obitelji posudio avion tijekom božićnog odmora u Egiptu. Fillon je također krstario Nilom na račun svog galantnog domaćina. 

Hosni Mubarak, koji se suočava sa sveprisutnim protuvladinim prosvjedima, platio je  Fillonu i  luksuzni smještaj.  Fillon je boravio u Egiptu od 26. prosinca  do  2. siječnja. S domaćinom Hosnijem Mubarakom sastao se 30. prosinca.

Francuska ministrica vanjskih poslova Michele Alliot-Marie priznala je da je koristila avion tuniskog biznismena tijekom ustanka u toj zemlji. Alliot-Marie, koja se suočava s pozivima za ostavku, izjavila je da duboko žali zbog tog poteza.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
09:18 09.02.2011.

kad imas ~ imas....

LJ
Lastan_Jr
10:26 09.02.2011.

Svejedno mi je tko se i na koji racun vozi i putuje....ali kad kaze: \"Duboko zalim zbog tog postupka...\" ha ha ha ha....predobro!!!! Vjerojatno je u suzama usla u avion...jadna zena....

ST
Stockholm
09:57 09.02.2011.

Da, i sto onda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije