Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO U JAVNOSTI

Fidel Castro održao govor u kubanskom parlamentu

Fidel Castro
Reuters
07.08.2010.
u 19:12

Agencije su ocijenile da Fidel Castro za svojih 84 godina izgleda prilično živahno i zdravo

Kubanski vođa Fidel Castro (84) održao je danas po prvi put nakon operacije prije četiri godine govor u kubanskom parlamentu.

Sjednica parlamenta održana je na njegovu inicijativu, s Castrovom omiljenom temom - nuklearnom opasnošću. Neuobičajeno kratko za njega, Castro je održao 11-minutni govor u kojim je zastupnicima prenio svoj strah od mogućeg globalnog nuklearnog rata. Od američkog predsjednika Baracka Obame i čelnika drugih svjetskih sila zatražio je da spriječe takav razvoj događaja.

Agencije su ocijenile da Castro izgleda prilično živahno i zdravo. Nakon što se počeo ponovno pojavljivati u javnosti, postavlja se pitanje kakva bi mogla biti njegova buduća uloga u političkom životu Kube.
 

Ključne riječi

Komentara 48

OB
-obrisani-
01:52 08.08.2010.

Hasta El Comandante

WE
western01
04:13 08.08.2010.

..koga interesira FIDEL na balkanu ako ne umire kao komunista poslije sistema koji je vec propao...

HE
Heli
22:55 07.08.2010.

Ma ne izgleda dobro.Za njegove godine, dosta jadan izgled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije