Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moguće rješenje

Festival Exit nagodinu u Hrvatskoj?

Exit, festival (1)
Marko Mrkonjic/PIXSELL
10.11.2012.
u 20:53

Gradske vlasti Novog Sada najavile su kako više neće financirati jedan od najposjećenijih festivala u Europi

Nakon što je vladajuća Srpska napredna stranka sa svojim satelitima nasilno srušila na izborima izabranu vlast u Novom Sadu, novi gradski oci su najavili kako neće financirati glazbeni festival Exit koji se ubraja među najposjećenije glazbene događaje u Europi i promiće Novi Sad i Vojvodinu kao uljuđene i proeuropske destinacije u Srbiji.

Organizatori Exita najavljuju da bi zbog novonastale situacije moglo doći \"do onoga što trenutno nitko ne želi, a to je izmještanje s Petrovaradinske tvrđave, pa i iz Srbije\", a kao jedna od realnih mogućnosti najavljuje se selidba Exita u Hrvatsku.

- Moguće su razne promjene, pa čak i izmještanje festivala. Mi smo dobivali brojne ponude da festival organiziramo na drugom mjestu, primjerice, najviše ponuda je bilo s Hrvatskog primorja. Recimo, država Hrvatska je prepoznala svoj interes u turizmu i sistemski radi na tome da se taj turizam razvije jer donosi ogromne prihode. Ponude koje smo dobijali dosad nismo ozbiljno razmatrali, ali to bi, recimo, bila najradikalnija promjena. Mi bismo, naravno, najviše voljeli da festival ostane na Petrovaradinskoj tvrđavi, obzirom da je ta lokacija jedinstvena i neodvojiva od \"Exita\" kakav poznajemo - kaže Miloš Ignjatović, organizator i jedan od začetnika Exita.

Ključne riječi

Komentara 4

UI
uvijek i sve
21:13 10.11.2012.

Ne daj Bože!

Avatar flegmatik
flegmatik
21:20 10.11.2012.

Danas u Novom Sadu, dogodine u vasem gradu!

BA
Bart812
23:05 10.11.2012.

Neka zaobiđu Zagreb i bilo koji drugi hrvatski grad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije