Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBLJEN U LAŽI

Fehir lažno prijavio otmicu, snimila ga kamera pred kockarnicom

'02.07.2012., Rijeka - 24-godisnji Igor Fehir dolazi kuci s drugog ispitivanja u policijskoj postaji. 28. lipnja oko 15 sati bio mu se izgubio svaki trag, da bi bio pronadjen dva dana kasnije. Nalazio
'Goran Kovacic/PIXSELL'
19.07.2012.
u 21:33

U Opatiji je Fehira vidio i njegov poznanik te o tome obavijestio organizatora potrage na Facebooku.

Protiv Riječanina Igora Fehira (24), čiji je nestanak 28. lipnja u javnosti podigao veliku prašinu, bit će, doznajemo iz pouzdanih izvora, podignuta kaznena prijava za lažno prijavljivanje otmice. Naime, Fehirova priča o navodnoj otmici i pronalasku u Vicenzi postala je neuvjerljiva već time što je, nakon povratka u Hrvatsku te nakon policijskih provjera, odbio podnijeti kaznenu prijavu. Potužio se tada na postupanje talijanske i hrvatske policije i uskratio daljnju suradnju.

Fehir je, kaže naš izvor, na dan kada je za njime krenula potraga, u 23.15 sati viđen ispred jedne opatijske kockarnice, o čemu svjedoče i snimke nadzorne kamere. U Opatiji je Fehira vidio i njegov poznanik te o tome obavijestio organizatora Facebook grupe koja je, uz policiju, također krenula tražiti mladog Riječanina.

Fehir je očito, zbog osobnih problema, odlučio “nestati”. Osim straha od gubitka studentskog statusa zbog dva nepoložena ispita na drugoj godini Medicinskog fakulteta, pritisli su ga, doznajemo, i kockarski dugovi.

>>Fehir: 'Jedva sam se spasio, a vi od mene tražite detalje o bijegu'

Komentara 26

AU
autoritet
23:06 19.07.2012.

******, zabrljao je. No bolje i ovo nego da je stvarno bio otet.

SA
sargu123
21:49 19.07.2012.

Sad ga treba malo smirit i naplatit troškove potrage, do zadnje lipe ! I takav bi medicinu studirao ?

BO
bomba
13:59 21.07.2012.

Oteli ga i dok su ga tražili on igrao VEĆA-MANJA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije