Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

FBI: Ovako danas izgleda Osama bin Laden

Iako nitko točno ne zna gdje se nalazi vođa globalne terorističke mreže, nagađa se da je on sigurno utočište našao negdje na granici Pakistana i Afganistana, u plemenskim područjima pokrajine Waziristan u kojima pakistanska vojska i nema previše nadzora.

Komentari 9

OB
-obrisani-
07:11 16.01.2010.

Osama Bin Laden= Tim Osman

VL
MM
Mladen Miletić
17:09 15.01.2010.

FBI: Ovako danas izgleda Osama bin Laden, ja da mu nije lice izgorio sa desne strane i da nogu izgubio. Ili da je živ moga bi tako svježe pametno da izgleda.., Možda ipak malo ljepše ? Zašto pametno pa onon je odavno bio saveznik SAD-a dok smo mi se sjetili tek nedavno i to dok smo postali tako dobri kao on-nekada, da bi nas prihvatili kao prijatelje i saveznike...

VL
PO
pocrn
20:31 15.01.2010.

..sve su ovo izmisljotine, novinarske patkice..he,,he..he,,he.. ..smijesno, ovo na slici nikako ne moze biti Osama..naime bez stalagnita koji istome dosezu do pojasa robot-fotka je zasigurno krivotvorina.!Bok!

VL
OB
-obrisani-
00:09 17.01.2010.

Ovako izgleda moj susjed. Kolika je nagrada? Idem ga prijaviti.

VL
Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
17:21 15.01.2010.

Lagodno živi u SAD-u !

VL
OB
-obrisani-
23:11 15.01.2010.

____________________________________________ ____________________________________________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ _____________HHHHHHHHHHHHHHH___________ _____________HHHHHHHHHHHHHHH___________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ ____________________HHH____________________ ____________________________________________ ____________________________________________

VL
KE
keks
00:41 16.01.2010.

Kako su ga fino uredili, najpoželjniji neženja u Afganistanu.

VL
CF
cimer_fraj
13:59 16.01.2010.

interesantno! nedavno smo (tjedan dana prije Bozica, katolickog) jednom znanstveniku iz Libanona dodijelili pocasni doktoran (Dr. h.c.). Kad usporedim ovu fotku sa fotkom spomenutog znanstvenika na nasoj web-stranici.....ne mogu se oteti dojmu, da se radi o blizancima.

VL
Avatar miletiml
miletiml
16:33 16.01.2010.

osama je odavno mrtav ali mnogima je on ziv potreban, a narocito pokretacima mirovnih misija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.