Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršilla zakone
Povratak na članak

FBI će uskoro razgovarati s Clinton u istrazi emailova?

Više od 2000 emailova koje je Clinton poslala i primila kao šefica diplomacije u mandatu predsjednika Baracka Obame uključuju i povjerljive informacije za koje vlada zabranjuje da im se pristupa izvan sigurnih kanala koje nadzire vlada.

Komentari 9

PL
@ploto@
07:59 06.05.2016.

Ništa od toga.Kabalistica Killary je židovka ,talmudskog smjera,iza koje stoji Soroš i židovski bankari lobi koji je žele instalirati na mjesto predsjednice.Trump im nije najbolja opcija iako b i i on morao slušati šaptače iz pozadine ako ga izaberu.Oni koji ne slušaju,završe kao John F. Kenndy.Otad se kandidati pažljivo biraju i prije izbora,kao što je bilo sa Obmanom

VL
DM
dr_max
09:17 06.05.2016.

I nikome ništa, korumpirani establishment čuva ovu zlu vješticu jer želi da im vodi ratove diljem svijeta. Na lomaču s ovom sotonisticom.

VL
DU
Deleted user
08:09 06.05.2016.

Edward Snowden je proglašen izdajnikom a Američka vlada ga želi ubiti. Dok ovaj Kilari za istu stvar ni dlaka sa glave nije pala. Još je za nagradu dobila mogućnost da se natječe za precjednicu.

VL
NI
Neovisna Istra
09:46 06.05.2016.

Hrvati za Trumpa!!!

VL
NI
Neovisna Istra
09:45 06.05.2016.

Svi Hrvsti u Usa gasovat ce za Trumpa......Isil kuca na vratima....Jedino Trump je zgoditak...

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:58 06.05.2016.

Taj visestruki ratni zlocinac iz ratova u Iraku, Afganistanu, a posebice Libiji i Siriji je trebala biti u Haagu u zatvoru cekajuci sudjenje, medjutim ona je glavni kandidat za predsjednika SAD kako bi mogla nastaviti s zlocinima.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:21 06.05.2016.

Americka politicka scena sve vise i vise lici na nacin kako funkcionira Mafija. I oni prvo uvedu u "obitelj" clana tako da zajedno prisustvuju njegovom prvom ubojstvu tako da uvijek imaju nesto cime bi ga ucijenili kasnije ako promjeni misljenje i zeli istupiti vani. Tako je I s Kilari, spijunske agencije koje imaju kopije njenih e-mail-a je ucjenjuju hoce li ih pustiti prije izbora cime bi njena kandidatura zavrsila, ili ce ju kao predsjednicu tim dokumentima ucjenjivati I kontrolirati (stoi nece biti tesko) nakon sto je "izabrana".

VL
Avatar mason
mason
19:41 06.05.2016.

Ne bi bilo dobro da je sad diraju.Ako bi je sad uhitili onda bi kimunist koji je najgori kandidat u povijesti Amerike Bernie Sanders dobio priliku da se bori za bijelu kucu. Hillary je nula kandidat ali Sanders je tri puta gori.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.