Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI KANCELAR
Povratak na članak

Faymann: Grci se moraju držati ugovora

Austrijski ministar financija, konzervativac Hans-Jörg Schelling je skeptičan, da će izborni pobjednik Alexis Tsipras moći održati „svoja populistička obećanja“

Komentari 7

KO
kojesta
16:04 27.01.2015.

jedan grcki ekonom - yanis varontakis, sad novi ministar financija dao je izjavu, koja vec sada zadaje glavobolje kolegama, ali istinita je, ukratko: ovakav sistem u eu se ne moze vise odrzati. ili ciscenje i nove strukture sa pravednom raspodjelom ili veliki krah eura. znamo da za ovo prvo nitko od vodecih u eu nije spreman, ovo drugo je vise moguce i upravo oslobadjajuce. no ako grci napuste euro, dobit ce masu novaca poklonjeno samo da ostanu, a problemi ce im ostati. jedino sto te novce nece dobiti banke, vec narod, ali sto dalje?

VL
Avatar pula125
pula125
23:56 27.01.2015.

Merkelova će uskoro biti prošlost! Sistem puca po svim šavovima Bravo Grci

VL
KI
Kissinger
14:44 27.01.2015.

normalno je da se dug vraća.alexis će najprije provjeriti gdje je taj silni dug uložen.moji izvori javljaju da većina bivših vlastodržaca i tzv-biznismena žurno napušta grčku ?

VL
BF
bf2
19:42 27.01.2015.

Naravno da moraju,ako svoje dugove vraćaju Rusija i SAD,zašto ne bi i jedna Grčka (i Hrvatska). Živjeli su kao bubreg u loju živeći na dug daleko iznad svojih mogućnosti. Sada kada je o došlo na naplatu,ne valja,sada su svi drugi krivi osim njih samih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.