Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje

Fatalna ujna opet promijenila odvjetnika; zastupa je Doris Košta

\'virovitica - 060711 - sladjana novoselnik  Snimio: Maja Santosi/Pixsell\'
Maja Šantoši/Pixsell
26.03.2012.
u 18:35

Nastavljeno suđenje Slađani Novoselnik i maloljetnom nećaku, optuženima za ubojstvo Domagoja Novoselnika

Iako je suđenje Slađani Novoselnik i njezinu malodobnom nećaku ušlo u završnu fazu, optužena, u javnosti poznata kao fatalna ujna, odlučila je promijeniti odvjetnika. Borisa Miloševića koji ju je zastupao po službenoj dužnosti nakon što se u koncepciji obrane razišla s braniteljem Željkom Gulišijom, danas je zamijenila Doris Košta.

– Ne bih to htio komentirati – kazao je Milošević.

Suđenje za ubojstvo Slađanina supruga Domagoja Novoselnika počelo je u siječnju. No, prva rasprava bila je odgođena jer je fatalna ujna zatražila izuzeće suca Vladimira Živaljića. Zamjerila mu je što je bivši tužitelj USKOK-a pa se plašila da će i nju unaprijed osuditi. No, zahtjev joj je odbijen pa je početkom ožujka tri sata iznosila obranu pred sucem Živaljićem. Rekla je da je kobnog dana popila šampanjac pa ne zna što se dogodilo jer je njezin muž već bio proboden u prsa kad se probudila. Za vezu s nećakom kazala je da je znala da nikamo ne vodi.

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:34 26.03.2012.

Koja fatalna ujna? Da je ljepa, je. Da je usr** motku, je. Da je treba osuditi, treba. Da bi je ja, bi. itd.itd. Žalosno je da zbog malo dlake i mesa čovjek mrtav.

DE
denderi
06:56 27.03.2012.

lipa je ujna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije