Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoren natječaj

Fashion Incubator traži nova imena modnog svijeta

šivača mašina
Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL
23.06.2014.
u 12:45

Konkurirati mogu osobe bez obzira na formalno obrazovanje jer je kvaliteta radova jedini kriterij, a kandidati trebaju imati između 19 i 29 godina.

Modno nebo spremno je za još jednu zvijezdu koja će "zasjati" na ovogodišnjem izdanju 14. po redu izdanja Fashion Incubatora, nacionalnog natjecanja za mlade dizajnere u Osijeku.

Talentirani pojedinci ili grupa trebaju napraviti samo prvi korak - prijaviti se na natječaj koji je otvoren do 8. rujna. Konkurirati mogu osobe bez obzira na formalno obrazovanje jer je kvaliteta radova jedini kriterij, a kandidati trebaju imati između 19 i 29 godina. Kolekcije koje prijavljuju, poručuju iz Udruge Modni inkubator, ne smiju prije toga biti javno izlagane. Svi pristigli radovi proći će potom kroz "ruke" stručnog žirija koji će izabrati najviše deset njih koji će ući potom u drugi krug natjecanja - polufinale.

Pobjednika uz nastup na zagrebačkom Cro-a-Porteru očekuje i novčana nagrada u iznosu od 10.000 kuna. Pozivnica za C-A-P nije rezervirana samo za pobjednika jer se, kako ističu organizatori, dogodilo da tamošnjom pistom prošeću i kolekcije drugo i trećeplasiranih s Fashion Incubatora. Među onima koji su u modni svijet zakoračili preko Fashion Incubatora su Juraj Zigman, Ivan Alduk, Sonja Lamut i mnogi drugi. Novo izdanje FI-ja održat će se početkom studenog u Osijeku.

>> Maturalne haljine za djevojke iz poplavljenih područja

Komentara 1

SA
sanplavuj
14:06 12.10.2018.

bice zabavno vidjeti ih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije