Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fakultet DOBA

Fakultet iz Maribora predstavio program online-obrazovanja

govornici doba fakultet
VL
15.05.2012.
u 16:56

Magistarski program međunarodno poslovanje u trajanju od dvije godine prve će polaznike primiti u akademskoj godini 2012./2013.

Fakultet za uporabne poslovne i društvene studije Maribor predstavio je na konferenciji za medije program online-obrazovanja na hrvatskom jeziku. Otvaranjem studijskog centra u Zagrebu polaznicima se omogućuje pohađanje međunarodno priznatog online-studija, piše u priopćenju fakulteta. Magistarski program međunarodno poslovanje u trajanju od dvije godine prve će polaznike primiti u akademskoj godini 2012./2013.

– Online-studiranje osigurava niz prednosti u odnosu na klasično studijsko obrazovanje. Magistarski program na Fakultetu za uporabne poslovne i društvene studije DOBA jamči međunarodno priznatu diplomu iz međunarodnog poslovanja te je idealna forma studiranja za zaposlene osobe koje nemaju vremena pohađati jedan od magistarskih programa koji se izvode na klasičan način – naglasio je na predstavljanju DOBA-e dekan doc. dr. Viljem Pšeničny.

Fakultet za uporabne poslovne i društvene studije Maribor osnovan je u prosincu 2003. i spada u poslovnu grupu DOBA.

Komentara 1

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
21:00 15.05.2012.

A ispiti će biti po principu ....,,gospodine časnu riječ sve sam naučio,,..i naravno koja kuvertica ispod stola!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije