Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGODA
Povratak na članak

Evo zašto Vlada nije donijela odluku o poskupljenju plina

'Naš politički cilj je da bilo kakve promjene na tržištu ne osjete građani'

Komentari 6

Avatar babas
babas
15:33 23.02.2017.

Zašto vlada nije spriječila drastično poskupljenje boce plina za 35%?

VL
MA
marijaqwer
15:45 23.02.2017.

Plin je već poskupio, pa se malo srame podići još malo jer bi poskupljenje prešlo 50% , to bi primjetili i hdz birači.

VL
TP
tugomir.pokas
16:33 23.02.2017.

Prvo su bez potrebe donijeli uredbu o slobodnom formiranju cijene plina iako večina zemalja EU nema takvu uredbu.Sada nas kao spašavaju od poskupljenja plina. Nesposobnost, licemjerje.

VL
DU
Deleted user
16:45 23.02.2017.

vlada , a posebno ministrica gospodarstva ne razlikuje mjerne jedinice kwh i m3 zašto moje brojilo za plin pokazuje potrošnju plina u m3 a šalju mi fakturu u kwh gdje to ima osim u državi hrvatskoj , vlada i ministri misle da smo svi mi bedaci, plin će drastično poskupjeti nakon lokalnih izbora, liberalizirali smo bankarski sustav na način da smo banke sanirali sa 73 mijijarde kuna ondašnje vrijednosti i dali ih na pijatu tanjuru strancima i oni nas lihvare evo već jednu četvrtinu stoljeća i to sa našom štednjom, hvala plin će poskupjeti nakon lokalnih izbora 99 %

VL
GL
gloria
21:48 23.02.2017.

Vele, liberalizirala se prodaja plina, pa će ga prodavati strancima, jer oni bolje plaćaju. A čiji je hrvatski plin? Svih građana republike Hrvatske!!!! Njihov je isto toliko koliko i naš. Tko su to oni?

VL
DU
Deleted user
17:03 23.02.2017.

Tja,kaj se more. Kaj se tiče plinske problematike, stvar je jako jasna, če si buš v jutro, gda se zdigneš z postelje, štel skuhati običen čaj, rekel buš: fala Bogu, samo da ima plina, kajti ona banda ne more tolikoko vkrasti da i mi ne bu bumo bar za par danih imeli plina. A poklam buno vidli kak' bu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.