Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljena snimka
Povratak na članak

Evo o čemu su razgovarali Milanović i Lalovac putem videoveze

Na početku videa nekoliko su riječi o vremenu razmijenili Milanovićev glasnogovornik Nikola Jelić i ministar Lalovac, nakon čega su im se pridružili i ostali

Komentari 8

TO
tolitol
21:09 01.10.2014.

Nakon što mu je jučer Microsoft prezentirao svoje proizvode, predsjednik vlade "preselio se" danas u Cisco koji mu je također predstavio svoje proizvode. Zasad dakle ni jedne jedine riječi o ulaganjima, a kamoli naznake neke konkretne investicije. Koliko smo ono platili porezni obveznici ovaj put naše delegacije?

VL
BL
Blizard
21:12 01.10.2014.

Još jedna sapunica ,od kako su na vlasti sve same dobre vijesti oni još neznaju da imamo najgladniji djecu u svijetu (izuzevši zemlje sa ratnim zbivanjima)

VL
BA
barbaizamerike
20:53 01.10.2014.

Pametni politicari to pricaju u 4 oka

VL
Avatar tajar
tajar
22:59 01.10.2014.

Izgleda, da su ipak otkrili kako su umjesto u Washington D.C., stigli u Washington State. I to je već napredak!

VL
IV
ivanbradvic
11:31 02.10.2014.

Uspooredjivali velicine silikona... Isprobavali tehniku.. ma uzas.. dno dna ste...

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
23:43 01.10.2014.

Ljubavni problemi ? 😍

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
10:36 02.10.2014.

Ovo je odlican video da ljudi vide sta se radi! Nase bolnice i skole vec godinama nemaju wc papira ni sapuna. A ovaj Milanovic i s njim 2 masona (sto traze luciferovo prosvjetljenje) sjede sa CISCO-vim sales timom i pricajuaju o mogucnsti kupovine ekstremnom skupih aplikacija i hardvera koje nemaju ni skole i bolnice u Americi. Ove korporacije nisu naivne, niti je naivan njihov sales tim, rade svoj posao i hoce da prodaju zemlji koja je pred bankrotom. To je za njih vise nego odlican investment. Em sto Hrvatska, ako nas "nadareni"premijer odluci da kupi aplikacije +hardver komponente snovcem kojeg nema. Taj novac se mora vratiti! A posto ce zemlja da uskoro bankrotira, na bubanj ce ici skole/fakulteti i bolnice upola cijene sa najmodernim tehnologijama. Te iste korporacije sto ce uvaliti nasom premijeru tehnologije, ce upola cijene kupovati te iste nase skole/fakultete i bolnice a mi ce mo im jos dug morati vracati dug za tehnologije..A u bolnice ce moci samo oni koji imaju debelo da plate to je i svrha "reformi".. E uz privatizaciju bolnica imat ce mo ulaz jos vise za zdravstvo osiguravajucih kuca. Jedna od njih je vec siguno dala kaparu za HZZO i imunoloski zavod. A mason Varga se pobrinuo da se i predugovori potpisu samo nam to jos nitko nije rekao.. Svrha "reformi" je privatizacija, probudite se narode iz zimskog sna.. Blago ti se nama! Zato su i isli mason obrazovanja i mason zdravstva....svakako ne da Hrvatskom narodu bude bolje....pa u ostalom oni su se zakleli da ce sluziti luciferu..

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
12:37 02.10.2014.

Jos jedna bitna stvar mozda najbitnija. Prodajni tim obicno ganja potencijalne kupce, i dolaze pred noge potencijalnim kupcima u njihove zemlje. A iz videa vidimo o Trosku Gradana Milanovic je dosa ispred Cisco-vog prodajnog tima. Nije li to suludo? Gdje to jos ima? S videa se vidi da cisco-v tim ima jedan jedini i jasan cilj da proda Miloanovicu svoje proizvode. A nama je Milanovic rekao da ide traziti potencijalne ulagace u Hr....zasto nas la--?. Bolje bi bilo da se sto prije vrati on i ova 2 masano i da ne trosevis novce Hr. gradana!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.