Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava zima

Na Zavižanu izmjereno 66 cm snijega, evo koliko ga je napadalo u drugim dijelovima Hrvatske!

Snijeg u Hrvatskoj
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/9
14.01.2017.
u 15:45

Sunce je danas izašlo u glavnome gradu Zagrebu gdje je izmjereno svega 5 cm snijega

U posljednjih tjedana dana većinu Hrvatske prekrio je snijeg. Na pojedinim područjima snažne oborine prouzročile su prometni kolaps, a Zimske službe radile su punom snagom. Ipak, sunce je danas izašlo u glavnome gradu Zagrebu gdje je izmjereno svega 5 cm snijega.

U Ogulinu, Gospiću i Osijeku napadalo je 26 centimetara, a slijede Delnice te Puntijarka na Medvednici gdje je izmjereno 19 cm snježnog pokrivača. Najviše snijega izmjereno je na Zavižanu 66 cm snijega. 

Kako izvještava DHMZ za vikend nas očekuje smirivanje vremenskih prilika. No, već od idućeg tjedna kreće ponovno zahladnjenje i povremene padaline. Na Jadranu očekujemo kišu uz mjestimice susnježicu i snijeg, dok će u unutrašnjosti također padati snijeg. 

Bit će vjetrovito i razmjerno hladno vrijeme, a prema svemu sudeći, slična vremenska prognoza pratit će nas do kraja siječnja.

>> Snijeg uzrokuje probleme: Na autocesti vozila blokirala promet

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ivica48
ivica48
10:20 15.01.2017.

To je za nas Ličane normalna zima i ne kukamo nami su žene isplele nakurnjake

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije