Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORUĆA TEMA: STABILIZACIJA KOSOVA
Povratak na članak

Evo koja će stajališta Hrvatske premijer Plenković iznijeti u Davosu, na panelu s Vučićem

Izraženo je zadovoljstvo što su hrvatski građani izjednačeni s ostalima iz EU, jer je Švicarska ratificirala protokol o slobodnom kretanju

Komentari 6

NE
Neo001
20:48 19.01.2017.

Da čujemo partijske komentare ?

VL
DU
Deleted user
23:25 19.01.2017.

Tema razgovora bit će i sigurnosna situacija na jugoistoku Europe, hrvatska uloga u NATO-u, gdje Hrvatska sada nastupa s povećanim vojnim proračunom,... kakve su ovo manipulacije? Pa taj "povećani" vojni proračun je sada na razini 2015. što je i dalje mizerno.

VL
MA
Machak
22:17 19.01.2017.

"Plenković je iznio i iskustva Hrvatske s mirnom reintegracijom okupiranih teritorija" - kake veze on ima s time???

VL
AN
anticenzura
20:48 19.01.2017.

Docekala ga je Svicarska Predsjednica kao sto je docekala i sve goste. To je protokol manifestacije, a ne njegovo prijateljstvo sa facama svjetskog jet seta. Ona je potpisala poslovnih ugovora ne zna im se broj, pohvatala zena sve mocne ljude i donijela kuci tonu kapitala u poslovnim ugovorima svojoj drzavi. Samo sa Kinezima je obrnula cuda, citav dan trcali oko nje novinari dok je potpisivala, a danas ministar financija sa Juznom Amerikom. Oni osvojili dva kontinenta u dva dana, vidjet cemo sta ce ovaj nas donijeti kuci. Samo slicice kao i Kolinda, ili koju miliardicu u poslovnim ugovorima.

VL
AP
apolon
20:56 19.01.2017.

Ponovljenu pricu iz Ukrajine sada prodaje Gruziji odnosno Juznoj Osetiji i Abhaziji..premalo. balansiranja a previse fajterski prema Moskvi.Jedino to mi se kod njega ne svidja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.