Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Evo kakvo nas vrijeme danas očekuje: bit će novog snijega, a i kiše

snijeg
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
19.01.2017.
u 07:22

Najviša dnevna temperatura uglavnom od -5 do 0, na sjevernom Jadranu između 2 i 7, a u Dalmaciji od 7 do 12 Celzijevih stupnjeva

Umjereno do pretežno oblačno, u gorskim područjima i podno Velebita mjestimice sa slabim snijegom, u južnoj Dalmaciji kišom, prognozira za četvrtak Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ). 

Dulja sunčana razdoblja očekuju se poslijepodne na sjevernom Jadranu, te u sjeverozapadnim i istočnim krajevima. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, u gorju s jakim udarima. Na Jadranu umjerena i jaka bura, mjestimice s olujnim, podno Velebita i orkanskim udarima, postupno će slabjeti.

Najviša dnevna temperatura uglavnom od -5 do 0, na sjevernom Jadranu između 2 i 7, a u Dalmaciji od 7 do 12 Celzijevih stupnjeva. Navečer hladnije.

>> Zima opet pokazuje zube: Nakon snijega, temperature će ponovno pasti i do -19 stupnjeva

>> Uzmite lopatu i očistite snijeg ispred vrata, a onda zbijajte šale na račun zimske službe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije