Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVARA ILI GREŠKA?
Povratak na članak

'Evo kako vas kradu': Na vagi piše 108 grama, a nema tereta

Kupac je uvjeren kako je riječ o smišljenom potezu kako bi se kupcima naplatio veći iznos za kupljenu robu

Komentari 15

DU
Deleted user
21:16 20.04.2014.

nema pomoći malima kada je sustav u svemu uništen. tada veliki rade što hoće. ako se još spomene "vrlo učinkovito" pravosuđe onda je stvar jasna da su mali osuđeni na pljačku i otimačinu velikih

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
22:17 20.04.2014.

Pitam se gdje je sada državni inspektorat ? Državni inspektorat uopće nije trebalo ukidati a zbog čega su ga ukinuli nego da se nekome pogoduje. Sada građani sami moraju paziti kada vam trgovac važe da ne važe na papiru nego na najlonu i da u brzini ne baca proizvod koji važe na vagu. Papir na vagi se prodaje po cijeni Kulena i kada se još uračuna nekvalitetan proizvod,meso lošeg kvaliteta i kancerogene materije,kupac je trostruko oštećen a uz to nema se kome obratiti. Sada svi love u mutnome.

VL
TM
tony_montana
21:59 20.04.2014.

u sparu kupujem pistacio i lješnjake... za šaku platim 20 kuna, bilo mi je čudno, no rekoh ajde... idući put ću provjetiti na kućnoj vagi.

VL
DR
dragica949
21:00 20.04.2014.

Bravo.Ja sam neki dan u Konzumu uporedila paprike-pakirane po 3 komada.Na deklaraciji piše da imaju 500 gr.,a one su imale od 480 do640 grama.Preporuka-kod kupovine držati oči širom otvorene.

VL
PE
Pemac49
21:58 20.04.2014.

Pod prvo bez reklamacije pozovbi policiju oni ce poslat vec nadleznog koji sebrine za takve -- ali imatrikokvca drugih -ja sam u Zagrebu u jednom Marketu uzeo mislim 30 Piva 0,5 Zuja na Polici je pisalo akcija 6 kn uz 6 kn uz to kupio ovo ono i na Blagajnu platio kad ce moj Rodjak on tu zivi pa jebo te bog ona je naplatila 6,98 kn po boci bilo je frke te ona se izvinjava da je na polici malo prije postavljena Akcija au Blagajni nije jos registrovana i eto maznula mi je skoro 30 kn. i ako je mozda cijeli dan tako - ima dobru zaradu .. nisam imo vremena jer sam letio za Frankfurt nakon nekolko sati zato dobro parite

VL
FL
flops
21:18 20.04.2014.

zato kad kupujete paprike i drugo povrce u konzuma izvažite pola kika nalipite etiketu a naknadno ubacite još toliko u vrecicu,usput mogu potvrdit da Studenac vara na svim vagama

VL
KO
Kontry
21:45 20.04.2014.

Isto kao što Vam sa salamom ili, ne daj Bože, pršutom, važe i papir u koji umata! Tako da u konačnici plaćamo najskuplji papir u ovom dijelu svijeta! Nek je pršut oko 120 kuna, ispada da te i kilogram papira košta toliko! Ma muljaju nas gdje god i kako stignu, ali niš sa sobom u grob ne bu odnesel niti Todorić, a ni njemu slični!

VL
TE
Testera
21:56 20.04.2014.

Ne vidi se na slici da na vagi nema ništa.

VL
CR
crocro
08:47 21.04.2014.

To je po principu "Drži vodu dok majstori odu", a kasnije slijedi novi restart dok ne stignu novi "majstori" koji će se žaliti a onda "kiselo" slijedi novi restart na 0, pa opet tako "drži vodu dok majstori odu". A onih pravih majstora koje zovu "inspektori" i primaju inspektorske plaće, nema na vidiku u pravo vrijeme na pravom mjestu. A mi bi htjeli biti "zapadna država", htjeli bi biti "mala Švicarska". Da, točno je, mogli bi biti "mala Švicarska" ali svi koji na leđima tegle "ruksak pun balkanskog menatliteta", ne žele odbaciti taj ruksak zauvijek sa svojih leđa.

VL
TM
tony_montana
22:02 20.04.2014.

sigurno lopovi kupci kradu na vagi, izvažu pa naljepe naljepnicu pa dodaju još... pa trgovine tu prevaru kompenziraju na poštenim kupcima!

VL
CR
crocro
08:53 21.04.2014.

Osim toga trgovci mogu lako riješiti taj problem. Zašto kupci baš moraju vidjeti početno stanje vage, trgovci bi trebali staviti naljepnicu na displej da se jednostavno ne vidi početno stanje vage, već samo da se vidi diplej koji im govori koliko moraju inkasirati na blagajni. To bi bilo pravedno i nitko se ne bi bunio.

VL
Avatar deziderij
deziderij
08:20 21.04.2014.

Vidila dica od oca kako se to radi ali kako su dica onda ne mogu zamračiti milijune pa krenu, ovako na sitno, a i bilo bi nenormalno da se u ovoj banana tvorevini ne krade.

VL
MI
mislavz1000
08:38 21.04.2014.

Bravo Marine, tako se to radi, oblati drugoga da pomogneš sebi, pravo hrvatski...a svi željni žrtve će se vrlo brzo složiti s tobom, jer se ti boriš za pravdu. Nego nije mi jasno kako se vidi samo slika ekrana, a nema dijela slike gdje se vidi prazna vaga, pa da nisi ti nešto malo ubacio na tu vagu i slikao za nas samo ekran...al se danas ljudi sa svime bave, a jadni mediji jedva čekaju da to objave, pa kažu da se bave objektivnim novinarstvom...ovaj tekst smrdi na sve strane

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.