Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cavour u Dubrovniku
Povratak na članak

Evo kako izgleda moćni talijanski nosač aviona

Moćni brod danas su obišli brojni uglednici

Komentari 10

Avatar reference
reference
18:32 22.11.2014.

a u slucaju nekog ozbiljnijeg rata ne bi se usudili isploviti iz luke. ko kad su im englezi kod rta Matapan potopili cijelu flout pa zabari nisu do kraja predaja isplovili iz luke I u tarantu im sa platnenim dvokrilcimaa potopili cijelu flotu englezi, ahahaaa

VL
Avatar reference
reference
20:01 22.11.2014.

Moćni brod ....ahahaaaa, Ma koja "mocni brod" ?! Bepići na raspolaganju imaju 5-6 starih ''Sea Harriera'' koje su Britanci rashodovali iz operativne upotrebe još prije 5 godina i dali ih Talijanima na tkz. operativni leasing (...) borbena moć tog brodaroda je više nego upitna a njegova stvarna svrha jest ''zastrašivanje'' nas sa istočne strane Jadrana (...) Inače - sam spomem na talijansku ratnu mornaricu jest SPRDAČINA !!! U WW2 je ta ''sila'' bila NULA iliti ga GOLI K******** !!! Talijani se trebaju bavit onim što im najviše leži a u čemu su među najboljim u Svijetu a to su : moda , dizajn , opera , spiza i tako to a ratovanje trebaju ostaviti onima koji su kudikamo bolji od njih po tom pitanju ...

VL
XA
xaron
04:01 23.11.2014.

...moćni nosač aviona ... a nema katapult nego " ski ramp ".

VL
RB
robert.b.40
22:23 22.11.2014.

smjesno kako izgleda talijanski brodic prema americkima super nosacima gdje posada od pet do sest tisuca na jednom pa to je ponos mornarice a ti dolje svrbane hrvati Imaju I Dubrovnik I jadran I mornaricu a ti imas kadu pravi male vikinske makete ipsti ih svoje more cadau.

VL
Avatar navijač
navijač
00:02 23.11.2014.

odkad je to Glavašević uglednik? on će bit admiral na takvom brodu kad srbija bude imala more.

VL
SE
sestrićna
18:38 22.11.2014.

ja sam mislio da je to naš nosač..ono kad skh nasljednici krenu u prijateljski posjet nesvrstanima u "regionu" da se pazi na njih..ipak je drugovima uzor maršali i kim bum tras ..

VL
MX
Mister X
18:38 22.11.2014.

Evo kako izgleda moćni talijanski nosač aviona u odnosu na Hrvatski to me zanima sa obzirom što smo susjedi i na moru ! ( Pa nisu nam pokrali lopine i toliku vrjednost ? da je naš nosač aviona nešto manjimanji od susjeda ..... ?

VL
Avatar reference
reference
18:24 22.11.2014.

Evo kako izgleda moćni talijanski nosač aviona....problem za rvacku biti mocan. za rvacku mornaricu su I vikinski brodovi mocni...a da je ante pobijedio sad bi rvatine u Dubrovnik isle sa pasosima, ahahaaa

VL
DU
Deleted user
18:59 22.11.2014.

Dozvoliti ratnom brodu i te kategorije uplovljavanje u Dubrovnik, hrvatski tiristički centar, najveći je diletantizam. Takvim brodovima nije mjesto posjeta turistički centar bilo koje zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.