Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova karijera
Povratak na članak

Milanović stavio mandat u mirovanje, posvetit će se privatnom biznisu

Govori se da bi na Milanovićevo mjesto trebao doći netko od troje političara: bivša zastupnica Melita Mulić, prijašanja kandidatkinja za predsjednicu SDP-a Karolina Leaković ili načelnik Općine Brdovec Alen Prelec

Komentari 9

NE
Neo001
21:02 01.03.2017.

10 VELIKIH AFERA OBITELJI MILANOVIĆ: Premijer postao kralj nepotizma, no podobni mediji o tome šute! Zašto kriminalci nisu u Remetincu ? Očito institucije čuvaju kriminalce od ruke pravde.

VL
KA
kacavenda
21:13 01.03.2017.

"vrući radnik" hahaha, morti u Taču o tudjem strošeku

VL
KL
Klarahrv
20:28 01.03.2017.

Zoran Milanović i bavljenje poslom??

VL
TO
tolitol
22:11 01.03.2017.

Što se dogodilo s onim silnim konzultantskim tvrtkama u Bruxellesu koje su se prema novinskim naslovima od prije nekoliko mjeseci iz, naravno, naših medija, tobože otimale za Milanovića? I na stranicama ovog Styrijinog medija su se čitale bombastične najave o novom Milanovićevom zaposlenju. Na kraju ispalo je da je otvorio svoju firmu koja je "konzultantska". I to zapravo nešto govori i o Milanoviću, i o kvaliteti informacija naših medija, i o tome kakav kadar kod nas može biti na najodgovornijim funkcijama.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
22:02 01.03.2017.

najkasnije do jeseni Milanovic ce ponovo aktivirati saborski mandat jer vec zna da u privatnom poslu nikada uspjeti nece niti ce mu tko dati da odradi ozbiljan posao.i ovo zamrzavanje mandata samo je napravljeno zbog pritiska javnosti a ne ozbiljne i promisljene odluke.

VL
UU
uhljeb u holdingu
22:11 01.03.2017.

Sad se ima pa se može.

VL
KU
kunigunda
23:20 01.03.2017.

privatni biznis , pa tko bi bio toliko lud da uđe s njim u neki posao , on može raditi kao i hribar samo tamo gdje se zamračuje novac sa računa države , u tome je majstor kaj bi netko bio lud da se da takvom tipu pljačkati , a silnog li biznismena pa seljaci mu ne bi dali čuvati svoje ovce , uostalom boljele bi ga prepone od posla , a možda mu supruga otvori pekarnicu , tamo bi mogao rezati tanke šnite crnog kruha , za narod - živjeli

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:13 02.03.2017.

Baš me zanima za što je sposoban ovaj čovjek. Pozdrav dobrim ljudima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.