Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKTI ZA DJECU
Povratak na članak

Europskim novcem platit će prehranu školaraca

Predviđeno je da će se obuhvatiti približno 23.000 djece iz 636 osnovnih škola

Komentari 9

LA
Lavica7
07:41 29.08.2016.

Eto, ni djecu ne mozemo sami nahraniti. Mozemo li pasti nize od ovoga. I sad vi pljujte po Jugi...sami gradili. sami stvaral, sami se hranili. Stvorili toliko da smo u demokraciji dobili tajkune. Pa si vi mislite.

VL
MA
macor
09:36 29.08.2016.

Stano je ministrica , necasna sestra rekla; " Ako Bog da vise narkomana..."Nece ta lova djecici otici vec njenim ljubimcima.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:17 29.08.2016.

sad su već i djeca 'u riziku od siromaštva'. znači, imamo i bogatu djecu! svim nabaciti kute ko pred 30 godina! svi su jednaki u razredu. ako nisu, onda ih ajmo separirati. djeca, ona bogatija, u ljepše učionice, a onaa ona siromašnija, u ružne. prve nagrađivati sa peticama za svaku lijepu izgovorenu riječ, a sirotinji je i dvojka dovoljna. svašta, koje izraze čujemo danas....

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:03 29.08.2016.

Posljednje porcije hrane na Titanicu? Djeco, bježite iz ove anarhije!

VL
IB
iva.begovic
07:22 29.08.2016.

Ovo je apsolutno bizarno i velika muljaža. Niti jedna županija nije toliko siromašna da ne bi mogla osigurati obroke djeci. Nesposobni jesu ali siromašni nisu. Trebalo ih je podučiti, a ne novac koji je trebao biti uložen u razvoj i za ranjive skupine razdjeliti udrugama za projekte koji su sramotan dokaz ne funkcioniranja lokalne samouprave.

VL
IB
iva.begovic
07:24 29.08.2016.

Ministrica zna kako udruge rado uzimaju novce. I njime raspolažu bez kontrole. I ona je jedna od onih koja je novcem za udruge došla do kuće na Čiovu, a sada ju daje u zakup na tržišnoj osnovi. Fuuuj

VL
IB
iva.begovic
16:19 29.08.2016.

svaka županija ima Županijski ured za odgoj i obrazovanje.Što zaposleni u tim uredima rade ako nisu stanju organizirati školsku prehranu i identificirati kome je potrebno pomoći. Ima li većeg dokaza neučinkovitosti lokalne uprave i samouprave od toga da se novacac iz Europskih fondova troši za prehranu djece u školama? Strašno. Sramota!

VL
Avatar deziderij
deziderij
06:45 30.08.2016.

Zašto se u banana državi HR teško dolazi do novca trule EU ? Programi s pomoću kojih bi dolazili do te love su nikakvi a i ima ih tek u tragovima. A zašto ? Oni koji bi na tome trebalii raditi nemaju interesa, odnosno ne mogu se osobno dokopati djela te love jer, kakva god da jest, trula EU vodi računa o svakom novčiću od kojeg se teškom mukom odvaja. Tako "domoljubni" hrvatski političari nemaju interesa za tim EU fondovima pa onda EU više uzima od nas nego što daje. Naše bitange na vlasti ionako sve što rade, rade u korist vlastite štete dok je sitnobezubom puku i dalje sve svejedno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.