Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATE MIJIĆ

Europski su fondovi za Hrvatsku dobra stvar, ali loš su kriterij uspjeha jer su nam dostupniji nego razvijenijima

Marko Lukunic/PIXSELL
08.07.2023.
u 13:00

Ulazak u Europsku niju nije bio mala stvar, ali nije bio ni kraj povijesti

Komentara 2

ZO
ZoranF
17:08 08.07.2023.

Naglasak na: ". . . A u Hrvatskoj. . . nema jamstva da već sljedeći premijer neće također samostalno određivati položaj naše države u EU. Koliko ćemo migranata primiti, želimo li svoje oružane snage `utopiti` u tzv. europsku vojsku, kakve ćemo automobile voziti i na što ćemo se grijati, hoćemo li plaćati nove europske poreze, kakav će biti režim za izlov ribe u Jadranu, hoćemo li dopustiti Bruxellesu da nam kroji obrazovne politike, koliko ćemo hrane smjeti proizvesti - sve to i mnogo više u rukama jedne osobe. . . " (Mate Mijić)

ZO
ZoranF
16:55 08.07.2023.

Odličan članak! "Ako mi pokloniš ribu, nahranio si me za jedan dan. Ako me naučiš loviti ribu, nahranio si me za čitav život." (kineska poslovica)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije