Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKT
Povratak na članak

Europska unija financira povratak hladnokrvnjaka na pašnjake

- Bit će to prilika da nove generacije Međimuraca vide blago na ispaši i da zamisle sliku svojeg zavičaja u ne tako davnoj prošlosti - ističe ravnatelj Međimurske prirode Siniša Golub

Komentari 1

SS
sokac sa drave
14:54 29.08.2014.

Pod hitno svim selima u Slavoniji vratiti pasnjake sa djermama sto su pikovi poorali.Krave,svinje i konji ce moci na pasu,meso ce biti jeftinije i kvalitetnije.Koje farme i gluposti uvezene iz Amerike.Drze farme goveda a nemaju sjena za hranu.Od uginulih zivotinja su mljeli meso i hranili prezivace i stvorili kravlje ludilo.Zato vracanje prostranstvima i starim provjerenim nacinu stvaranja hrane,sto prije to bolje dok nas nisu do kraja otrovali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.