Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužba UniCredita
Povratak na članak

Europska komisija: Arbitražni mehanizmi iz bilateralnih ugovora protivni zakonodavstvu EU-a

Arbitražni postupak koji se temelji na bilateralnim ugovorima o zaštiti ulaganja treba razlikovati od postupka koji je Komisija pokrenula protiv Hrvatske, jer je riječ o posve različitim stvarima.

Komentari 2

DU
Deleted user
23:03 29.09.2016.

Oh da vidim da vam ne pašu komentari,hahaha.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:31 30.09.2016.

Morti se spasimo i uspijemo sa našom domoljubnom obmanom i prevarom u vezi EU arbitraže oko granice jer kako stvari stoje sud nastavlja posao i kada stigne međunarodno važeča pravedna presuda niš neče biti naših domoljubnih balkanskih bajki i mahutanja sa zastavom jer če susjedi uz smijeh i šale zajedriti po novom svome vanka prema otvorenom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.