Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trpite ono što morate?
Povratak na članak

Europejstvo: sinonim za pokoravanje slabih superiornom mišljenju jakih

Kao grčki ministar financija zalagao sam se za kampanju nepokoravanja Bruxellesu kako bi Europa razmislila o svojoj valuti, piše Varufakis

Komentari 3

RM
rmd3
10:00 29.07.2016.

Eh kad bi ljudi bili pametni da znaju ovakve stvari prije referenduma o EU mozda nebi ni glasali za EU.A ovako gledajmo pametne nacije kako izlaze sa tonućeg broda zvana Američka EU.

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:31 01.08.2016.

bez brige, u roku od godine dana pola najvažnijih eu političara će biti zamijenjeno novim licima, sve redom malo više nacionalistički obojano. nije samo austrija, španjolska, već će i u francuskoj doći do promjena, u njemačkoj. koga briga za propalele eu ideje dijeljenja novca otetog ljudima za projekte civilnog društva, poljoprivredne politike koja 50% svog eu novca usmjerava u potpore, tj. subvencije poljoprivrednicima, koji onda mogu nižim cijenama svojih proizvoda ubijati konkurenciju iz ostatka svijeta... ne koša litra mlijeka 20 eurocenti na farmi, već pola eura. uračunajte sve subvencije koje poljoprivrednik dobije. eu je propali politički projekt. brod koji tone na otvorenom dubokom moru treba napustiti što prije. englezi su znali što čine, zadržali funtu, od unije uzimali samo ono što im je koristilo. kad su skužili da je ručak pri kraju, digli se prvi od stola, prije nego je kava stigla.

VL
Avatar d-ano
d-ano
23:28 30.07.2016.

inspiracija za stvaranje Eu..dat je primjerom Yugoslavije,,a i zavrsit ce isto tako,,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.