Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN S CIJENAMA

Inflacija usporila, hrana sve skuplja: Francuska prijeti sankcijama, što će poduzeti Hrvatska?

16.06.2023.
u 06:27

Francuska ima velike i bogatije kompanije koje dosta zarađuju pa si mogu priuštiti snižavanje cijena određenog broja proizvoda i na teret svog profita, kaže Ljubo Jurčić

Komentara 12

BA
bajaiva1
07:06 16.06.2023.

Ne kupovati neopravdano preskupe proizvode mjesec dana. I cijena ide dolje. Ali ovce kupuju i bleje.

ŹI
ŹIVAC
07:28 16.06.2023.

Ne treba biti ekonomist da se zna da je Yu država imala svoje kompanije ali je bila nestašica svega i svačega, svega se bilo željno, pomosnovne namirnice, luksuznu i neluksuznunrobu se išlo u inozemstvo (tko je mogao, a mnogi su tamo otišli i raditi jer se vise plaćao rad), cijene su bile visoke, inflacija visoka...Tako da ova analiza ne drži vodu! Kod nas se uzmu “poticaji” za sve i svašta i onda svi hoće “slobodne cijene”...Uzmu se “poticaji”, pa se ne proizvodi to isto za što se “poticaj” dobio...Itd. Dakle, mulja tko god stigne, na svim razinama, od švercera, fušera, iznajmljivača...sve na “crno” a bijeli kruh bi svi jeli i bijeli okovratnik nosili!

AN
angelstorm21
08:24 16.06.2023.

Je li to onaj stručnjak drug Jurčić koji je formulirao SDP-ovu ekonomsku strategiju SDP-a da opljačka državu za 100 milijardi i zaduži za još 100 milijardi, kada su samo u 4 godine državu doveli pred bankrot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije